Ege’de “Geleceğimizi Koruyalım” paneli yapılacak

Mahmut Altun-Mariia Askarova

İZMİR(Ege Ajans)    Ege Üniversitesi(EÜ) Eğitim Fakültesi ve Çocuk Eğitimi Uygulama ve Araştırma Merkezi tarafından çocuk istismarlarını tartışmak ve önlemeye dair fikirler ortaya çıkarmak amacıyla  “Geleceğimizi Koruyalım” başlıklı  panel yapılacak. Panel, Ege Üniversitesi Eğitim Fakültesi Kültür Salonunda, 20 Kasım 2018 Salı günü saat 14.00’te gerçekleştirilecek.

Moderatörlüğünü EÜ Edebiyat Fakültesi Psikoloji Bölümü Öğretim Üyesi Doç. Dr. Aysun Doğan’ın yapacağı panelde; Tıp Fakültesi Çocuk Hastalıkları Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Prof. Dr. Sadık Akşit “Çocuk İstismarı ve İhmaline Sağlık Temelli Yaklaşım”, Hemşirelik Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Aynur Uysal Toraman “Çocuk İstismarını Önlemede Toplum  Temelli Uygulamalar”, Edebiyat Fakültesi Psikoloji Bölümü  Dr. Öğretim Üyesi Türkan Yılmaz Burak  “Çocuk İstismarı ve İhmalinde Okul Temelli Programlar” ve Eğitim Fakültesi Öğr. Gör. Hanife Kahraman “Çocuk İstismarı ve İhmali Nedir? Risk Faktörleri Nelerdir?” konulu sunumlar yapılacak.