Ege’de “Modern Yaşamda Yoga” eğitimi verilecek

İZMİR(Ege Ajans)- Ege Üniversitesi Devlet Türk Musikisi Konservatuvarı bünyesinde uzman eğitimciler eşliğinde Ege Üniversitesi akademik ve idari personeline  “Karma Yoga Kursları” düzenlenecek.

Ege Üniversitesi Devlet Türk Musikisi Konservatuarı Etkinlik Salonu’nda 16 Ekim Salı günü saat 17.00’de “Modern Yaşamda Yoga  Tanıtım Toplantısı” yapılacak. Karma Yoga Eğitmeni Gülin Zeytunlu tarafından yapılacak olan  toplantıda, yoga ile ilgili bilgiler verilecek.

Ege Üniversitesi Devlet Türk Musikisi Konservatuvarı ve Karma Yoga tarafından verilecek olan “Yoga Kursları” hafta içi Salı ve Cuma günleri gerçekleştirilecek. Eğitimler, 23 Ekim Salı günü saat 17.00’de Ege Üniversitesi Devlet Türk Musikisi Konservatuvarı Etkinlik Salonunda başlayacak.