Sosyal Kooperatif Treni Ege Üniversitesi’nde

Ozan Ekiz – Ömer Ceylan – Osman Abaz

İZMİR(Ege Ajans) – Sosyal Kooperatifleri tanıtmak, anlatmak, dezavantajlı bireylerin yararlanmasını sağlamak amacıyla Ticaret Bakanlığı bünyesinde hazırlanan “Sosyal Kooperatif Eğitim ve Tanıtım Treni”, 6-7-8 Ekim’de İzmir’e olacak.

Kooperatifçilik kültürünün yaygınlaştırılması, “Sosyal Kooperatif” kavramının daha iyi anlaşılması, yeni nesil kooperatifçiliğe ilişkin tartışma ve paylaşım ortamı oluşması için yola çıkan “Sosyal Kooperatif Eğitim ve Tanıtım Treni” Türkiye’yi geziyor. İzmir’deki son günü olan 8 Ekim 2018’de “2. Uluslararası Sosyal Kooperatifler Paneli” Ege Üniversitesi Prof. Dr. Yusuf Vardar MÖTBE Kültür Merkezi’nde saat 14.30’da gerçekleştirilecek. Ege Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Necdet Budak’ın da katılacağı panelde; paylaşım ekonomisi, sosyal ekonomi ve sosyal kooperatifçilik konusunda akademisyen ve uygulayıcılar bir araya gelerek, “örnek uygulamalar” hakkında sunumlar yapacak.

Sosyal Kooperatif  Eğitim ve Tanıtım Treni, İzmir’in ardından; Aydın, Denizli, Isparta, Afyonkarahisar ve Konya’ya gidecek.

 

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir