ACE 2018 Çeşme’de Başladı

İZMİR (Ege Ajans)- İki yılda bir düzenlenen  ve bu yıl 13’üncüsü yapılan “International Congress on Advances in Civil Engineering (ACE)” kongreler serisi, Ege Üniversitesi’nin ev sahipliğinde başladı.  Çeşme’de yapılan kongrenin açılış konuşmaları Organizasyon Komitesi Başkanı EÜ Mühendislik Fakültesi İnşaat Mühendisliği Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Kambiz Ramyar ve İnşaat Mühendisliği Bölüm Başkanı Prof. Dr. Selim Altun tarafından gerçekleştirildi. Açılış konuşmalarının ardından Virgina Karayolları Araştırma Kurulu üyesi Prof. Dr. Çelik Özyıldırım’ın çağrılı konuşması ile ilk gün oturumu devam etti.

14 Eylül’de sona erecek olan etkinlik kapsamında 10 farklı ülkeden toplam 263 adet katılımcı bildiri sunacak. Ayrıca farklı ülkelerden 5 davetli konuşmacı, uzman oldukları konularda tecrübelerini aktaracak. Hem akademi hem de sanayi alanından katılımcıların yer aldığı kongrede inşaat mühendisliğindeki son gelişmeler paylaşılacak.