Egeliler “Rosetta Stone” ile yabancı dillerini geliştirecek

Zeynep Kurtboğan

İZMİR(Ege Ajans)- Ege Üniversitesi akademik, idari personeli ve öğrencileri için nitelikli eğitim olanaklarını arttırmaya devam ediyor. Ege Üniversitesi, 30 ayrı dil eğitimini içeren “Rosetta Stone” dil eğitim aracına abone oldu.

Ege Üniversitesi’nin öğretim elemanın, öğrenci ve idari personelinin yabancı dil eğitimini desteklemek amacıyla abone olunan programdan farklı seviyelerde kullanıcılar yararlanabilecek. Dünyada 20 yılı aşkın süre zarfında 22 bin öğretim kurumu tarafından kullanılan “Rosetta Stone”un eğitimleri, 2018-2019 eğitim-öğretim döneminde ilgili firma tarafından verilecek. Online dil eğitim aracı olan “Rosetta Stone” programı 30 farklı dil ile okuma, yazma, konuşma ve dinleme becerileri için ana dersler, kelime bilgisi, telaffuz gibi alanlarıyla kullanıcılara geniş imkanlar sunuyor. Ürün ile ilgili ayrıntılı bilgi almak isteyen kullanıcılar, Ege Üniversitesi Kütüphane ve Dokümantasyon Daire Başkanlığı’na başvuru yapabilecek.