Prof. Dr. Ersan, “Üniversitemizin toplumla entegrasyonunu güçlendirmeye devam edeceğiz”

EÜ Bayındır Meslek Yüksekokulu  –  EGESEM   işbirlikleri toplumda yeni iş imkanları  sağlayacak

Prof. Dr. Ersan, “Üniversitemizin toplumla entegrasyonunu güçlendirmeye devam edeceğiz”

İZMİR(Ege Ajans)- Ege Üniversitesi (EÜ)  Sürekli Eğitim Merkezi(EGESEM) ve Ege Üniversitesi Bayındır Meslek Yüksekokulu (MYO) EGESEM’de yeni dönemde gerçekleştirilecek olan sertifika programları için iş birliği yaptı. Ege Üniversitesi Rektör Yardımcısı ve Bayındır Meslek Yüksekokulu Müdür Vekili Prof. Dr. Mehmet Ersan, Ege Üniversitesi Sürekli Eğitim Merkezi Müdürü Prof. Dr. Eser Sözmen ve Yönetim Kurulu Üyeleri bir araya gelerek Bayındır Meslek Yüksekokulu’nda gelecek dönemde açılacak sertifika programları ile ilgili toplantı gerçekleştirdi. Yeni dönemde açılacak olan bazı eğitimler uygulamalı olarak verilecek ve katılımcılara yeni iş ve hobi imkânları sağlayacak.

Prof. Dr. Mehmet Ersan, “Eğitimlerin açılması ile Yüksekokulumuzun güçlenerek büyüyeceğini düşünüyorum. EGESEM yönetimi de bu işbirliğinden çok memnun. EGESEM’in düzenlediği diğer eğitimler gibi planlanan yeni programlar ile Ege Üniversitesinin toplum ile entegrasyonunu güçlendirmeye devam edeceğiz” dedi.

“Toplumun tüm kesimlerine yönelik eğitimler veriyor”

EGESEM,  Ege Üniversitesi’nin güvenilir kimliği ile akademisyenlerinin deneyim ve uzmanlığında yararlanarak, güçlü bir kurum imajı yaratıp, günün ihtiyaçları doğrultusunda sürekli kendini yenileyerek; hedef kitle olarak seçilen üniversite öğrencileri, kamu-özel kurum ve kuruluşlarında çalışan personel, üniversite okumayan ancak eğitim alacağı konuda tam donanıma sahip olmayı planlayan gençler, ev hanımları, nitelikli bir iş ve bir hayat için kendini geliştirmenin gerekli olduğuna inanan her yaştaki katılımcılara eğitimler düzenliyor.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir