İzmir’de ilk “PTE ACADEMİC Kursu” açılıyor

Mehmet Ali Postacı – Dilara Taner

İZMİR- (Ege Ajans)- PTE (Pearson Test of English) Academic Sınavı Kursu İzmir’de ilk kez Ege Üniversitesi Yabancı Diller Yüksekokulu bünyesinde açılıyor.

PTE Academic Kursu,  sınava girecek kursiyerlerin bu sınavda başarılı olmalarına yardımcı olacak sınav stratejilerini kazanmalarını sağlamayı ve sınavı kapsayan konularda gerekli konuları işleyerek kursiyerleri bu sınava hazırlamayı amaçlıyor.

Dinleme, okuma, konuşma ve yazma olmak üzere dört temel dil becerisinin değerlendirildiği bilgisayar tabanlı güvenli bir İngilizce dil sınavı olan PTE Academic; hızlı sonuçlanması, dünya çapında tanınırlığı, ÖSYM eşdeğerliliği olması ve pratikliği ile tercih nedeni oluyor.

EÜ Yabancı Diller Yüksekokulu web sayfasından başvurusu yapılabilen kursun son başvuru tarihi ise 29 Haziran 2018.