Ege Üniversitesi 4. Bisiklet Sempozyumu yarın başlıyor

Dilan Çevik/Oğuzcan Aslan

İZMİR (Ege Ajans)- Ege Üniversitesi(EÜ) Güzel Sanatlar, Tasarım ve Mimarlık Fakültesi ve Ege Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi tarafından  yarın (07 Haziran 2018) “Ege Üniversitesi 4. Bisiklet Sempozyumu” düzenlenecek.

Sempozyum yarın 13.00’te Ege Üniversitesi Fen Fakültesi Konferans Salonu’nda yapılacak törenle başlayacak. Sempozyumun açılış konuşmaları EÜ Rektörü Prof. Dr. Necdet Budak, Spor Bilimleri Fakültesi Dekan Vekili Prof. Dr. Cengiz Metin ve Güzel Sanatlar, Tasarım ve Mimarlık Fakültesi Dekan Vekili Prof. Dr. Alev Fatoş Parsa tarafından gerçekleştirecek. Sempozyumun onur konuğu ise bisikletinin arkasına monte ettirdiği çantasındaki kitapları okuma alışkanlığı kazanmalarını sağlamak amacıyla köyde yaşayan çocuklara götüren, Kültür ve Turizm Bakanlığı Bitlis İl Halk Kütüphanecisi Hakan Yücel olacak.

İki oturum halinde yapılacak sempozyumda “Bisiklet ve Şehir, Bisiklet ve Yaşam”, “Bisiklet ve Yaşam”  konulu sunumlar gerçekleştirilecek.

 “BİSİKLETLE KAMPÜS TURU”

Sempozyumun sonunda Ege Üniversitesi Prof. Dr. Yusuf Vardar MÖTBE Kültür Merkezi önünden başlayarak “Bisikletlerle Kampüs Turu” etkinliği yapılacak. Saat 21.15’te Ege Üniversitesi Kampüs Tören Şölen Alanı’nda ücretsiz olarak yapılacak “The Program/Son Efsane” adlı bisiklet temalı film gösterimi ile etkinlik son bulacak.

Orada Seçili galeri veya galeri silindi.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir