Ege’de “Ölü Ozanlar Gecesi”

Cohen, Bowie, Cobain, Cornell, O’Riordon, Barrett, Wright, Manço, Karaca’nın eseleri seslendirildi

Ege’de  “Ölü Ozanlar Gecesi”

İZMİR(Ege Ajans)- Ege Üniversitesi Prof. Dr. Yusuf Vardar MÖTBE Kültür Merkezi’nde “Ölü Ozanlar Gecesi” düzenlendi.  Ege Üniversitesi İletişim Fakültesi Görsel İletişim Tasarımı Bölümü Dr. Öğretim Üyesi Onur Akşit tarafından düzenlenen etkinlikte Z -Kuşak, Rusty Ears, Relics, 2 No’lu Amfi sahne aldı.

Hilal Akyüz, Uğur Oral, Onur Akşit, Berk Atalay, Tayyip Çalışkan, Rıza Şahin, Mustafa Tarık Kılınç’ın yer aldığı 2 No’lu Amfi; Özgür Umut Hoşafçı, Doğuş Zeren, Bekir Gök, Gizem Kurt, Alp Özcaner, Can Tunçel, Ezgi Yalçın’ın yer aldığı Relics;  Mertcan Topçu, Atanur Kaba, Berk Uzdoğan, Erdem Manaf’ın yer aldığı Rusty Ears grubu dinleyenlere eğlenceli anlar yaşattı.

David Bowie, Leonard Cohen, Chris Cornell, Dolores O’Riordon gibi yakın zamanda ölen müzisyenlerin ve efsane olmuş isimlerin şarkılarının çalındığı gecede dinleyenler büyülü dakikalar yaşadı.