Eğitim Fakültesi’nde “Mezuniyet Sergisi” Coşkusu

Burcu Özkan-Eren Akbulut-Esra Görgülü

İZMİR (Ege Ajans)-  Ege Üniversitesi Eğitim Fakültesi Güzel Sanatlar Eğitimi Bölümü Resim İş Eğitimi Anabilim Dalı Yılsonu Sergisi sanatseverlerle buluştu.

Ege Üniversitesi Eğitim Fakültesi Güzel Sanatlar Eğitimi Bölümü Sergi Salonu’nda açılan sergide son sınıf öğrencilerinin çalışmaları yer alıyor. Sergide, Anasanat Atölye Resim ve Seçmeli Sanat Atölye Heykel derslerinde yıl boyunca üretilmiş akrilik ve yağlı boya teknikli resimler ile üç boyutlu heykeller sanatseverlerin beğenisine sunuldu

Atölyeleri yöneten öğretim üyeleri Prof. Dr. Merih Tekin Bender ve Doç. Dr. Melek Şahan; öğrenciler tarafından yıl boyunca üretilen  çok sayıda eser arasından bir seçki olarak  hazırlanan bu serginin aynı zamanda bölüm için gelenekselleşmiş olan mezuniyet sergisi niteliği taşıdığını vurguladı.

Mezuniyet Sergisi, Ege Üniversitesi Eğitim Fakültesi Güzel Sanatlar Eğitimi Bölümü Sanat Galerisi’nde 8 Haziran 2018 tarihine kadar ziyaretçilere açık olacak.