Egeliler en iyileri seçti

Kristal Yaka İş Ödülleri sahiplerini buldu

Egeliler en iyileri seçti

İZMİR(Ege Ajans)- Ege Üniversitesi İşletme Topluluğu tarafından bu yıl 4’üncüsü düzenlenen Kristal Yaka İş Ödülleri töreni iş dünyasının en iyilerini Egelilerle buluşturdu. Çeşitli kategorilerde 19 ödülün verildiği törende sosyal sorumluluk projesi ile köy okullarına çanta hediye edildi.

Firmalar ve iş insanlarının, öğrencilerin gözünden değerlendirdiği 4’üncü Kristal Yaka İş Ödülleri töreni Ege Üniversitesi Prof. Dr. Yusuf Vardar MÖTBE Kültür Merkezinde gerçekleştirildi. Ege Üniversitesi İşletme Topluluğu tarafından organize edilen ve Ege Üniversitesi öğrencileri arasında yapılan anket ile belirlenerek yapılan tören ‘iş dünyasını en geniş değerlendiren ödül töreni’ olma özelliği taşıyor. Ege Üniversitesi İşletme Topluluğu adına törenin açılış konuşmasını yapan İşletme Topluluğu Başkan Yardımcısı Bora Dündar, Ege İşletme Topluluğu olarak gelenekselleştirdikleri ve en prestijli etkinlikleri olan Kristal Yaka İş Ödülleri törenini bu yıl sosyal sorumluluk projesi ile birleştirerek başka bir boyuta taşıdıklarını söyledi.

Ege Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Nazan Günay, araştırma ile ilgili bilgilendirmelerde bulundu. Ödül alan herkesi tebrik eden Prof. Dr. Günay, “Geleneksel hale gelen Kristal Yaka İş Ödülleri bu yıl bir sosyal sorumluluk projesi ile de destekleniyor. Her katılımcı için işletme kulübünün himayesi altında olan köy okullarındaki çocuklarımıza çanta gönderilecek. İşletme bölümü olarak öğrencilerimizin sektördeki pratik bilgileri aktırabilmek için sürekli bir düzenli olarak protokoller imzalıyoruz. Bunu biz büyük bir proje olarak görüyoruz. Projenin akademik ayağı olarak bizler öğrencilerimiz için çalışırken, bizi destekleyen öğrencilerimiz de kulüp faaliyetleri ile yine öğrencileri özel sektörle bir araya getiriyorlar. Bu ödül töreni ile yine özel sektör temsilcileriyle birlikteyiz. Ödül alan herkesi tebrik ediyorum” dedi.

Ödül Töreni Sosyal Sorumluluk Projesi İle Desteklendi

Kristal Yaka İş Ödülleri Töreni sosyal sorumluluk çalışmasıyla düzenlendi. Ege Üniversitesi İşletme Topluluğu’nun bu yıl dördüncüsünü organize ettiği Kristal Yaka İş Ödülleri Töreni’ne katılım gösteren her izleyici köy okullarındaki çocuklara yeni dönem için okul çantası hediye edildi.  Aynı zamanda Ege Üniversitesi’nde bulunan birbirinden yetenekli dans ve müzik topluluklarıyla Kristal Yaka İş Ödülleri Töreni bambaşka bir boyuta taşındı.

Ödül Kategorileri ve Kazananlar

En İyi İçerik Üreten Youtuber Ödülü – Orkun Işıtmak

En Beğenilen Marka Yüzü Ödülü – Ezgi Mola

Yerelden Ulusala Başarı Öyküsü Ödülü – Köfteci Yusuf