Dilek Şafak Çakar “30. Sanat Yılı”nı muhteşem bir konserle kutladı

İZMİR (Ege Ajans)- Ege Üniversitesi Devlet Türk Musikisi Konservatuvarı Öğretim Görevlisi Türk Sanat Müziği Ses Sanatçısı Dilek Şafak Çakar, “30. Sanat Yılı” bir konserle taçlandırdı. Ege Üniversitesi Atatürk Kültür Merkezi Yunus Emre Salonu’nda düzenlenen konsere, Ege Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Necdet Budak, Ege Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Canan Fisun Abay, akademisyenler ve öğrenciler katıldı.

Yoğun katılımın olduğu konserde Çakar,  “Aşk, Seninle Bir Sonbahar Mevsimiydi Tanıştık, Biraz Kül Biraz Duman ve Söyle Sevgili Sevgili Söyle” gibi eserlerini seslendirerek dinleyicilere sanat dolu anlar yaşattı.  Dilek Şafak Çakar, çok güzel ve dolu dolu sanat yaşamı geçirdiğini ve heybesine güzel anılar kattığını ifade etti.

Konser sonunda Ege Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Necdet Budak, çiçek vererek, “Üniversitemiz Konservatuvarı Öğr. Gör. Sn. Dilek Şafak Çakar’ın 30.sanat yılı konserinde unutulmaz bir gece yaşadık. Sanatçımıza uzun bir sanat yaşamı diliyorum” dedi.