Ege’de “Yeşil Kampüsüm” Temalı Fotoğraf ve Kısa Film Yarışması

Ege’de “Yeşil Kampüsüm” Temalı Fotoğraf ve Kısa Film Yarışması

Yaren Medin – Selin Büşra Temiz

İZMİR(Ege Ajans) – Ege Üniversitesi Güzel Sanatlar, Tasarım ve Mimarlık Fakültesi, Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı ve Ege Üniversitesi Fotoğraf  Topluluğu’nun düzenlemiş olduğu “Yeşil Kampüsüm” temalı Fotoğraf ve Kısa Film Yarışması başvuruları devam ediyor.

Dünyada ve ülkemizde yaygınlaşan “Yeşil Kampüs” uygulaması ile  çevreye duyarlı, enerji tasarrufu yöntemlerini iyi kullanan ve kalkınmaya katkıda bulunan kampüsler oluşturulması hedefleniyor. Bu kapsamda Ege Üniversitesi Yerleşkesi içerisinde başlatılan daha yeşil, daha güvenli ve yaya dostu bir kampüs oluşturma çalışmaları hızla devam ediyor.

Ege Üniversitesi öğrencilerinin katılımına yönelik olan yarışma ile öğrencilerin “Yeşil Kampüs” kavramına bakış açıları yorumlanırken,   Ege Üniversitesi’nin görsel belleğine katkıda bulunan çalışmalar oluşturulacak.

Fotoğraf ve kısa film alanında ilk üçe giren eserlere ödül verilecek olan yarışmada ayrıca her iki dalda da mansiyon ödülü sahiplerini bulacak.   Yarışmaya başvurular 30 Kasım tarihine kadar  www.yesilkampusum.ege.edu.tr  internet adresinden yapılabilecek.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir