Prof. Dr. Budak “Ben öğrenciden yanayım”

Menduha Meryem Ceylan

İZMİR(Ege Ajans)- Ege Üniversitesi Öğrenci Konseyi Bahar Dönemi 2. İstişare Toplantısı Prof. Dr. Yusuf Vardar MÖTBE Kültür Merkezi’nde gerçekleşti.

Ege Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Necdet Budak’ın katılımıyla gerçekleşen toplantıya Ege Üniversitesi Öğrenci Konseyi Başkanı Mehmet Tok, Ege Üniversitesi fakülte temsilcileri, bölüm temsilcileri ve sınıf temsilcileri katıldı. Öğrencilerden gelen taleplerin Ege Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Necdet Budak’a aktarıldığı toplantıda, öğrencilerin Ege Üniversitesi’nde geliştirilmesini düşündüğü konular ele alındı. Prof. Dr. Necdet Budak, üniversite içerisinde güvenliğin en önemli unsur olduğunu vurgulayarak bu konu üzerine çalışmalar yaptıklarını söyledi. Prof. Dr. Budak, “Öğrencilerimiz bize ailelerinin emanetleri. Onlara eğitim, güvenlik, barınma, beslenme gibi temel konular başta olmak üzere her alanda en iyi hizmeti sunmak zorundayız. Bunun için öğrenci öncelikli projeler hayata geçiriyoruz. Daha yaşanabilir, yaya öncelikli, çağdaş bir kampüs yaşamı için çalışmalarımız sürüyor” dedi.   Prof. Dr. Budak, “Ben öğrenciden yanayım!” diyerek bir kez daha samimiyetini gösterdi.