Egeli akademisyenlere çevrimiçi “TÜBİTAK ARDEB Proje Yazma Eğitimi”

Ege Üniversitesi (EÜ) Bilim Teknoloji Uygulama ve Araştırma Merkezi EBİLTEM-TTO ve EÜ Öğretim Teknolojileri Koordinatörlüğü işbirliğiyle Ege Üniversitesi öğretim üyelerine yönelik çevrimiçi “TÜBİTAK ARDEB Proje Yazma ve Bilgilendirme Eğitimi” gerçekleştirildi. EÜ Öğretim Teknolojileri Koordinatörü Doç. Dr. Fırat Sarsar moderatörlüğünde Doç. Dr. Özge Andiç Çakır, Araş. Gör. Dr. Güliz Ak, EÜ EBİLTEM-TTO Uzmanları Erkin Sercan Bayrak ve Dr. Mehmet Reşat Atılgan’ın sunum yaptığı ve soruların yanıtladığı eğitime yaklaşık 250 öğretim üyesi katılım gösterdi.

Eğitimin ilk gününde; TÜBİTAK ARDEB Programları ARDEB-1001 programında özgün değer, amaç ve hedefler, yöntem konularında bilgiler verilirken, ikinci günde ise TÜBİTAK ARDEB Programları proje yönetimi, yaygın etki, bütçe ve genel değerlendirme konuları ayrıntılı olarak ele alındı. Eğitimde öğretim üyelerine proje yazımı hakkında bilgiler verilerek, tüm sorularını EÜ EBİLTEM-TTO proje destek biriminin, projedestek@ebiltem.ege.edu.tr mail adresine yönlendirebilecekleri vurgulandı.