EGESEM’den dolu dolu online eğitim programı

Tuğba Yiğit

Kaliteli ve sürekli eğitimin adresi olan Ege Üniversitesi Sürekli Eğitim Merkezi ( EGESEM), tüm dünyayı etkisi altına alan korona virüs salgın riskini en aza indirmek için alınan önlemler doğrultusunda eğitimlerine online devam ediyor.

Korona Virüs ile mücadele sürecinde uzaktan eğitim faaliyetlerine geçen EGESEM dolu dolu online eğitim programları ile katılımcılarını bekliyor. EGESEM tarafından çocuklara yönelik “Happy Kids Club English for Pre School”  eğitimi EÜ Yabancı Diller Yüksek Okulu Öğretim Görevlisi Aysel Alkan Civelek tarafından 11 Nisan tarihinde üç grup halinde 10.00-12.00, 12.00- 12.00-14.00 ve 14.00-16.00 saatleri arasında verilecek. EÜ İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Aylin Göztaş tarafından ruhsal sağlığı  kontrol altında tutmaya, stresi yönetmeye yönelik “Duygusal Zeka Yönetimi Eğitimi” 24-25 Nisan tarihlerinde  saat 15.00-18.00 saatleri arasında gerçekleştirilecek. Yine Prof. Dr. Aylin Göztaş tarafından  “Stres Yönetimi Eğitimi”   17-18 Nisan tarihlerinde saat 15.00-18.00 saatleri arasında düzenlenecek. Ayrıca EÜ Medya Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdür Yardımcısı Öğretim Görevlisi Yiğit Açık tarafında “Sayısal Video Kurgu Eğitimi” 27-28-29 Nisan tarihlerinde saat 14.00- 16.00 saatleri arasında verilecek.

Online olarak verilecek eğitimlerin kayıtları devam ediyor. Eğitimler ile ilgili detaylı bilgiye egesem.ege.edu.tr  ve egesem.org adresinden ayrıca 0232 483 53 64 numarası ile ulaşılabilecek.