EÜ’de Grafik Tasarım Bölümü Öğrencileri Sergisi

Ege Üniversitesi Eğitim Fakültesi Güzel Sanatlar Eğitimi Bölümü Sanat Galerisi’nde Fatih Sultan Mehmet Vakıf Üniversitesi öğrencilerinin eserlerinin sergilendiği “Grafik Tasarım Öğrenci Sergisi” açıldı.

Serginin açılışına Ege Üniversitesi Eğitim Fakültesi Güzel Sanatlar Eğitimi Bölümü Başkanı Prof. Dr. Merih Tekin Bender, bölüm öğretim elemanları Doç. Dr. Melek Şahan, Doç. Dr. Dizar Ercivan Zencirci, Doç. Dr. Ekin Boztaş, Fatih Sultan Mehmet Vakıf Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Grafik Tasarım Bölüm Başkanı Doç. Dr. Ali Kılıç, Dr. Öğr. Üyesi Yasemin Erensezgin Kafkas, Arş. Gör. Muhammed Halid Dağcı ve iki üniversitenin ilgili bölümlerinden öğrencilerle, sanatseverler katıldı.

Serginin açılışında konuşan Prof. Dr. Merih Tekin Bender, üniversitelerin sanat bölümlerinin işbirlikli çalışmalarının önemine ve değerine vurgu yaparak, bölümlerinde Fatih Sultan Mehmet Vakıf Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Grafik Tasarım Bölümü öğrencilerinin çalışmalarını sergilemekten mutluluk duyduklarını belirtti.

Doç. Dr. Ali Kılıç, “Fatih Sultan Mehmet Vakıf Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Grafik Tasarım Bölümü öğrencilerimizin grafik tasarım derslerinde yapmış oldukları çalışmalardan oluşan bir sergiyi Üniversitenize taşıdık. Çalışmalar ağırlıklı olarak 3. ve 4.  sınıf öğrencilerimiz tarafından yapıldı. Hedefimiz farklı üniversitelerde sergiler açarak, ilgili üniversitelerin öğrencileriyle etkileşimde bulunmaktı. Öğrencilerimizin yapmış olduğu çalışmaları buradaki öğrenciler de görsün, tanışsınlar istedik. Siz Ege Üniversitesi öğrencilerine de bizim üniversitemizde sergiler açmak isteriz. Bu sergi olanağını bizlere tanıdıkları için Ege Üniversitesi Eğitim Fakültesine teşekkür ederiz” diyerek, izleyicileri sergiyi gezmek üzere galeriye davet etti.

Sergi, Ege Üniversitesi Eğitim Fakültesi Güzel Sanatlar Eğitimi Bölümü Sanat Galerisi’nde 20 Mart 2020 tarihinde kadar ziyaret edilebilecek.

Haber: Nur Sena Karakılıç-Esra Bayram