“Uluslararası İktisat Öğrencileri Kongresi”

İZMİR(Ege Ajans)-  Ege Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi tarafından “Uluslararası İktisat Öğrencileri Kongresi” düzenlenecek. Türkiye’nin en uzun soluklu öğrenci kongresi olan Uluslararası İktisat Öğrencileri Kongresi 25-27 Nisan 2018 tarihleri arasında Ege Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi gerçekleşecek. Uluslararası İktisat Öğrencileri Kongresine Türkiye’nin ve dünyanın pek çok ülkesinden öğrenciler ve akademisyenler, sivil toplum kuruluşları ve iş dünyasından katılımlar olacak.

Bu yıl “Dijital Dönüşüm: Sanayi 4.0” temasıyla hareket eden kongreye farklı ülkelerden ve 42 farklı üniversiteden 89 bildiri sunulacak. Kongrede, “Endüstri 4.0 Yolunda: Dijital Fabrikalar”,  “Dijitalleşmenin Sektörel Etkileri”, “Kripto Paralar ve Blokzincir Teknolojisi” konulu oturumlar gerçekleştirilecek.

Kongrenin açılış töreni 25 Nisan 2018 saat 09.30’da Ege Üniversitesi Kültür Sanat Evi’nde yapılacak.