Egeli İletişimciler “Gelecek 100 Yılın Habercileri” projesi için hazırlıklara başladı

Ege Üniversitesi İletişim Fakültesi öğrencileri Anadolu Ajansı tarafından düzenlenen “Gelecek 100 Yılın Habercileri” projesi için hazırlıklara devam ediyor.  Anadolu Ajansı’nın (AA) kuruluşunun 100’üncü yılında düzenlediği “Gelecek 100 Yılın Habercileri” projesi ile iletişim fakültelerinde eğitimlerini sürdüren öğrencilere haber çalışmalarını kamuoyuyla paylaşmaları için fırsatı sunuyor.

Ege Üniversitesi İletişim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Dilek Takımcı, “EÜ İletişim Fakültesi öğrencileri daha önce pek çok ulusal ve uluslararası alanda yaptıkları çalışmalar ve kazandıkları ödüllerle kendilerini kanıtladılar. Anadolu Ajansı’nın genç iletişimcileri motive edecek bu projesini çok yararlı buluyorum.   Öğrencilerimiz için de heyecanlı bir deneyim olacak.  Mesleğin farklı alanlarını deneyimlemeleri adına tüm öğrencilerimi bu projeye katılmaya davet ediyorum” dedi.

Gelecek 100 Yılın Habercileri” projesine öğrenciler bireysel veya grup olarak hazırlayacağı haber, fotoğraf, video ve infografikler ile 20 Ocak 2020 tarihine kadar 100yil@aa.com.tr adresi üzerinden başvurabilecek. Öğrenciler, “Haber”, “Kültür ve Sanat”, “Ekonomi”, “Bilim ve Teknoloji” ile “Sağlık ve Yaşam” kategorilerinde çalışmaları ile projeye katılabilecek. AA’da oluşturulan “Seçici Kurul” tarafından değerlendirilecek olan çalışmalar AA’nın internet sayfası ve 100’üncü yıl için özel hazırlanan mikro site üzerinden okurlarla paylaşılacak. Proje ile ilgili detaylı bilgiye Anadolu Ajansının sitesinden ulaşılabilecek.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir