Egeli Sporcudan gururlandıran başarı

Avrupa şampiyonu oldu

Egeli Sporcudan gururlandıran başarı

Ege Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi Öğrencisi Ali Koyuncu, Kick Boksta Dünya üçüncüsü ve Avrupa şampiyonu oldu.

Ege Üniversitesi sporcuları katıldıkları turnuvalarda başarılı sonuçlarla dönmeye devam ediyor. EÜ Spor Bilimleri Fakültesi Öğrencisi Ali Koyuncu, Kick Boksta Dünya üçüncüsü ve Avrupa şampiyonu oldu. Rektör Necdet Budak, genç sporcu Ali Koyuncu’yu ve Spor Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Timuçin Gencer’i makamında ağırladı.

Spora yapılan yatırımın gençlerin geleceğine yapıldığını söyleyen Rektör Prof. Dr. Necdet Budak, “Son iki yıl içerisinde Ege Üniversitesi Gençlik ve Spor Kulübünü yeniden yapılandırarak modernize ettik. Sporcularımızın ulusal ve uluslararası turnuvalarda kazandığı başarılar göğsümüzü kabartmaya devam ediyor. Ali kardeşimiz de Kick Boksta Dünya üçüncülüğüne ve Avrupa şampiyonluğuna ulaştı. Kendisini ve hocalarını gönülden tebrik ediyorum” diye konuştu.