EÜ’den “Girişimci İletişimi Sempozyumu”

Ege İletişim hem akademiyi hem de sektörü öğrenci ile buluşturuyor

Ege Üniversitesi (EÜ) İletişim Fakültesi ile Ege Üniversitesi Medya Uygulama ve Araştırma Merkezi (EGEMM) işbirliğinde “Girişimci İletişimci Sempozyumu” gerçekleştirilecek. Sempozyum, EÜ İletişim Fakültesi Konferans Salonu’nda 30 Aralık 2019 tarihinde saat 13.00’de yapılacak.

Sempozyuma Yaşar Üniversitesi İşletme Bölümü Öğretim Üyesi Doç. Dr. Çağrı Bulut, Amsterdam Üniversitesi Amsterdam İşletme Okulu Öğretim Üyesi Dr. Angelo Tomaselli ve Türkiye’de Ajans Sahibi Anıl Sam konuşmacı olarak katılacak. Öğrenciler için önemli ve bilgilendirici bir sempozyum gerçekleştireceklerini ifade eden EÜ iletişim Fakültesi Dekanı ve aynı zamanda EGEMM Müdürü Prof. Dr. Dilek Takımcı, “Bu sempozyumu EGEMM ile İletişim Fakültemiz işbirliğinde yapıyoruz.  EGEMM İletişim Fakültesi öğrencilerimiz için kaliteli ve donanımlı bir uygulama merkezi. Öğrencilerimiz teorikte öğrendikleri bilgileri burada pratiğe döküyorlar. Bu sempozyum ile hem ulusal hem de uluslararası üniversitelerden katılımcıları konuşmacı olarak davet ettik. Ayrıca mesleğinde önemli noktada bulunan konuşmacıları da davet ederek öğrencilerimizi hem akademi hem de sektörle buluşturmayı planlıyoruz. Burada öğrencilerimizin alanın tüm imkanlarına yönelik farklı noktalardaki girişimcilerin pratiklerini deneyimleyerek kendilerine birer yol haritası çıkaracaklarını umuyorum” dedi.