Akademik ve idari personelden muhteşem konser

İZMİR(Ege Ajans)- Ege Üniversitesi (EÜ) Yabancı Diller Yüksekokulu’nda görevli akademik ve idari personellerden oluşan koro ‘Bahar Konseri’ verdi. Mesai saatleri dışında hazırlanıp sahne alan koro yerli ve yabancı canlı performansıyla dinleyenleri mest etti. Konseri dinleyen EÜ Rektörü Prof. Dr. Necdet Budak, “Özlediğimiz bir tablo. Üniversitemizde artık huzur ve güven ortamı var. Böyle etkinlikleri daha fazla göreceğiz” diye konuştu.

EÜ Yabancı Diller Yüksekokulu Konferans Salonu’nda düzenlenen ‘Bahar Konseri’ne EÜ Rektörü Prof. Dr. Necdet Budak, Yüksekokul Müdürü Prof. Dr. Faruk Yücel, akademisyen, öğrenci ve idari personellerle aileleri katıldı. Yaklaşık 4 ay gibi kısa bir sürede mesai saatleri dışında EÜ Devlet Türk Musikisi Konservatuvarı Öğretim Görevlisi Nesem Yenipazar ile hazırlanan koro yerli ve yabancı parçaları seslendirdi. Akademik ve idari personelden oluşan koronun parçalarına salondakiler de eşlik etti. “Bir günah gibi”, “Pervane”, “Sway”, “La Bamba”  gibi pek çok parçanın seslendirildiği gecede renkli görüntüler oluştu. Ege Üniversitesi’nde benzer görüntülerin artarak devam edeceğini söyleyen Rektör Prof. Dr. Budak, “Üniversitemizde artık huzur ve güven ortamı var. Yabancı Diller Yüksekokulumuzu çevreleyen ve hoş olmayan bir görüntüye neden olan tel çitleri akademisyen ve öğrencilerimizin de görüşleriyle kaldırdık. Benzer durumdaki noktalarla ilgili çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Huzur içinde bilim üretmek ve geleceğimizin teminatı gençlerimizi ülkemize en iyi şekilde hizmet etmeleri için iyi bir şekilde yetiştirmek istiyoruz. Muhteşem bir konser dinledik. Emeği geçenlere teşekkür ediyorum. Özlediğimiz bir tabloydu ve önümüzdeki günlerde böyle tabloları sık sık göreceğiz” diye konuştu.