EÜ Eğitim Fakültesi Güzel Sanatlar Eğitimi Bölümü Öğrencilerinden “Plastik Sanatlar Sergisi”

“İZİNDE İZ BIRAKMAK II”

Ege Üniversitesi Rektörlüğü tarafından düzenlenen “Cumhuriyet ve Atatürk Günleri” programı kapsamında Ege Üniversitesi Eğitim Fakültesi Güzel Sanatlar Eğitimi Bölümü Öğrencilerinin hazırladığı   “İzinde İz Bırakmak II” karma sergi sanatseverlerle buluşacak.

Serginin açılışı Ege Üniversitesi Eğitim Fakültesi Güzel Sanatlar Eğitimi Bölümü Sanat Galerisi’nde, 31 Ekim 2019 tarihinde saat 15.30’da gerçekleştirilecek.  Ege Üniversitesi Eğitim Fakültesi Güzel Sanatlar Eğitimi Bölümü Öğrencileri Plastik Sanatlar Sergisinin konsepti için, Ulu Öder Atatürk’e adanan eserleri taşıyabilen bir kavram olarak “İzinde İz Bırakmak” ismi belirlendi.

Bir önceki yılda yapılan serginin geleneksel hale getirilerek kalıcı olması hedefleniyor. Güzel Sanatlar Eğitimi Bölümü 3. Sınıf öğrencilerinin EÜ Eğitim Fakültesi Güzel Sanatlar Eğitimi Bölüm Başkanı Prof. Dr. Merih Tekin Bender yönetiminde farklı tekniklerle hazırladıkları 18 adet eserin yer alacağı sergide, sanatseverler,  hem birbirinden anlamlı eserleri görecek hem de sanat yoluyla Cumhuriyet ve Atatürk Sevgisine dair duygularını tazeleyecekler.  Sergi,  31 Ekim- 15 Kasım 2019 tarihleri arasında Ege Üniversitesi Eğitim Fakültesi Güzel Sanatlar Eğitimi Bölümü Sanat Galerisi’ne ziyarete açık olacak.