Ege Üniversitesi Kampüsü Çimlendirilmeye devam ediyor

Ege Üniversitesi’nde sürdürülebilir yeşil kampüs çalışmalarına hız kesmeden devam ediliyor. Ege Üniversitesi Ziraat Fakültesi ve Bayındır Meslek Yüksekokulu öğrencileri; Öğrenci İşleri Daire Başkanlığı ve Prof. Dr. Yusuf Vardar MÖTBE Kültür Merkezi’nin bulunduğu alanda çimlendirme çalışması yaptı.

Yapılan çalışmaları yerinde inceleyen Ege Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Necdet Budak, Bayındır Meslek Yüksekokulu  Dr. Öğretim Üyesi Ali Salman’dan çalışmalar hakkında bilgi aldı. Prof. Dr. Budak, “Öğrencilerimiz tarafından yapılan çimlendirme çalışmaları ile hem kampüsümüzü daha da yeşertiyor, hem de öğrencilerimize öğrendiklerini uygulama fırsatı sağlıyoruz. Çalışmalarımız kapsamında ‘Çim Uygulama ve Araştırma Merkezi’ni kurduk. Üniversitemiz, ‘Yeşil Üniversiteler’ sıralamasında her geçen gün yükseliyor. Bayındır Meslek Yüksekokulu ve Ziraat Fakültesi hocalarımızı ve öğrencilerimizi çalışmalarından dolayı kutluyorum” diye konuştu.

Rektör Budak, ziyaret sırasında öğrencilerle de yakından ilgilenerek keyifli bir sohbet gerçekleştirdi.